perjantai 14. syyskuuta 2012

LOOK2

Tämä on Nanti-blogin sadas postaus! (: 
Tarkoitukseni oli tehdä joku erityinen koru/käsityö/muistelujuttu, mutta tämä huima lukumäärä sopiikin aika hyvin haasteen ensimmäiselle varsinaiselle tehtäväntoteutukselle. (: 
Tässä siis LOOK2:

 Huulipunaa!!! (:

Tässä eroa arkilookkiini on siis se puna, sekä hullutupeerattu tukka. Luomiväriä ei ole ollenkaan, mutta silmissä on paksut rajaukset, ja kajalia löytyy myös alaluomelta.

Tupeerasin tukkaa vähän sieltätäältä mitensattuu. 
Alunperin tarkoituksenani oli krepata se, mutta koska pesin hiukset ennen meikkileikkiä, ei niihin kiharrusrauta tehonnut. Hiusteni laatu on sellainen, ettei se puhtaana suostu mihinkään. Mitään muotoilutuotteitakaan minulla ei ole lakan lisäksi, joten kreppaaminen jäi tälläkertaa väliin. Ensikerralla sitten!

Kauan kesti peiliin tuijotella ja miettiä, pyyhinkö punan pois, kunnes vähän totuin.. Silmät näyttävät mielestäni pienemmiltä, kuin yleensä.
Tottumisen jälkeen olen kuitenkin tyytyväinen tulokseen, ja tämä tyyli innoitti vähän leikkimään kamerallakin... : DMoniulotteista.

Vaikka tästä nyt tulikin mahtavan näköinen tuotos, voi olla että pesen naaman ja kampaan tukan ennen uloslähtöä.. Sen verran vielä kuitenkin jänskättää. : D Ja tuntuu, ettei mitkään vaatteet sovi tämän kanssa...

Haastan nyt kaikki teidätkin siellä testaamaan vähän jotain uutta viikonlopun menoihin! 
Yllättäkää itsenne ja muut ennakkoluulottomasti, ja pitäkää hauskaa! (:


6 kommenttia:

 1. Ää, mä en tykänny tästä :D Tuli semmonen halvan näkönen vaikutelma :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa. : D No ehkä tää jotenki viittaa noihin vuosikymmenten takasiin bändäreihin.. : D

   Poista
 2. Tää sopii sulle ihanasti. Ei minkään pesun kautta ulos vaan juuri tuollaisena. Hauskoja kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä mä sit kuitenki pesin, kun näytti niin omituiselta. : D Ehkä joskus toiste kehtaan uloskin lähteä..

   Poista
 3. Ihanahan tuo on! Tosin hiukset jättäisin tupeeraamatta ainakaan noin paljon, mutta huulipuna sopii sulle todella hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, kyllähän tuo tupeeraus vähän väkisinki lättääntyy tosta, eli ihan noin sotkusena se ei onneks pysy. : D Mut kreppaus ois kyllä ollu varmasti paljon paremman näkönen.. (:

   Poista