maanantai 10. syyskuuta 2012

LOOK1 (haaste alkaa)

Jotain innovatiivista, uutta ja hienoa hakiessani keksin aloittaa toisen haastetehtävän, itseltäni itselleni. (: Edellinen haaste (KKV) sai touhuamaan ja tekemään, oikein odottamaan tehtäviä. Niimpä kaipasin juuri nyt samaa, mutta eri aihepiiristä. (:
 Näin päätin siis aloittaa LOOK-haasteen, jonka ideana on saada minut kokeilemaan uusia juttuja naamatauluni suhteen. (: 

Asetan seuraavat säännöt haasteelleni:
Seuraavan neljän viikon aikana pitää tulla vähintään viisi erilaista kuvaa omasta pärstästäni. Niissä pitää olla jotain poikkeavaa tähän ensimmäisenä esiteltävään tyyliin, eli toisenlainen meikki tai kampaus tai ihan mitä tahansa uutta. Koruja tai vaatteita ei kuitenkaan nyt lasketa. (:
 Tuon neljän viikon päästä te lukijat saatte äänestää mielestänni parhaa LOOKin, ja äänestäneiden kesken arvotaan jotain pientä kosmetiikkaan tai hygieniaan tai yleensä kauneuteen liittyvää. (mitä haluaisitte??)

Postauksessa esitellän aina yksi LOOKki, ja siihen käytetyt tykötarpeet. 
Tässä ensimmäisessä LOOK postauksessa on esillä tavanomainen arkityylini ja siihen käytetyt meikit: 

T'ältä siis näytän yleensä. Meikkiin on käytetty:

Iholle paksu kerros meikkiä. Siihen kuuluu peiteaineet CoverAll-paletista, meikkivoidetta (jäljellä oli enää vähän liian tummaa true match voidetta..), ruskeasävyistä poskipunaa ja puuteria.

Luomiväriksi ruskean-oranssin sävyjä, vaaleinta silmän sisänurkkaan ja vähän tummempaa ulkonurkaan, ja reilusti häivytetään.

Kulmat piirretään harmaanruskealla kulmakynällä, silmien rajaus eyelinerillä ja ripsiin lähes kuivunutta BYS-ripsaria.. (:

Näin siis rääkkään ihoani joka päivä.. Järkyttävä meikkikerros jotenkin tuntuu kuuluvan imagooni, mutta ehkä näiden neljän viikon aikana siihen tulee mutos. (:


Tukalle taas en tee mitään. En tykkää käyttää muotoiluaineita hiuksiin, vaan yritän laittaa niitä ojoon lähinnä veden ja suihkutettavan hoitoaineen avulla, sekä joskus tupeeraamalla. 
Päivän mittaan pöyhöttelen tukkaa vähän sekaisin joka vaiheessa.. Lättänänä se kuitenkin vain tuossa roikkuu.. 
Tänään en ole käyttänyt kuontaloon muuta kuin XZ-hoitoaine suihketta (vanilla-cafe) kampaamisen avuksi.

Ja jos joku tarkkasilmäinen ihmettelee tuota sävyä, niin kyllä, blondiaine on päässä käytetty, ja taas pikkaisen vaaleammalta se tukka näyttää. (: Hopeashampoota on myös vähän kulutettu.. 
Vielähän se kuitenki värjäystä kaipaa.. 

Tällanen on siis se eka LOOK. (:

Saas nähdä, mitä tämä haaste tuo tullessaan.. Ja haasteen päättymispäivähän on siis 8.10.2012, jolloin alkaa sitten äänestys ja sitämyöten arvonta. Kannattaa siis tsekkailla blogia viimeistään silloin, jos mielii voittaa jotain kivaa kauneusjuttua. (: Kaikki haasteeseen liittyvät postaukset löyät LOOK-tunnisteella. (:

Tähän loppuun heitän vielä supersuloisen kuvan pojasta ja minusta, kun meikkailimme:
Poika istuu aina sylissäni meikkipöydän ääressä ja levittelee omia leikkivärejään naamalleen. (: Tuossa on juuri laitettu "huulipunaa" ja muiskutellaan.. (:

4 kommenttia:

 1. Aivan loistava idea taas! En ole tällaista vielä missään nähnyt (: Odotan innolla!

  Palkinnoksi voisit kasata omia suosikkituotteitasi, mitä tämän haasteen aikana eteen varmasti tulee (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! (: Varmana tulee kyllä suosikkituotteita, odotan innolla että pääsen kokeilemaan jotain uutta. (: Hyvä tekosyy ostaa lisää meikkejä ja hiusjuttuja.. : D

   Poista
 2. Olen samaa mieltä. Loistava idea. Tämä on myös sinun itsesi kannalta hyvä idea. Voit rohkeasti kokeilla jotain mitä et laittaisi esim. töihin mennessäsi. Saatat löytää itsellesi aivan uuden tyylin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juuri tätä ajattelin, että saan tehtyä jotain räväytystä itselleni. (:

   Poista