maanantai 10. maaliskuuta 2014

Keittiöviikko: Mondaysmoothie

Blogin toinen teemaviikko on keittiöviikko, eli ruokaa, ruuanlaittoa, leivontaa jne. (: Tervetuloa seuraamaan! Ehdottakaa myös aiheita, reseptejä jos mielessänne jotain on!Tein tän "Mondaysmoothien" oikeesti lauantaina, mutta tää sopis ihan mainiosti viikon alotukseksi maanantai-aamuihin, jonka vuoksi nimesin sen näin hienosti. (:
En ole aiemmin tehny smoothieta. Tai olen saattanut yrittää, mutta en ole niinkään niistä välittänyt. Viimeaikoina on tullut kuitenkin ihan hirveä himo, pakko saada tällasta juomaa, ja oli pakko kokeilla.
Mulla ei oo käytössä blenderiä, joten joudun hyörimään sähkövatkaimen kanssa, ja vihaan sattumapaloja, joten se pikkasen vaikuttaa kokemukseeni tästä. Täytyy ostaa se blenderi.

Palottelin eka yhden banaanin ja yhden kiivin kulhoon.

Ja muussasin ne sillä vatkaimella niin hyvin kun suinkin pystyin.

 Lisäsin hedelmäin sekaan kuningatar-Skyrriä about puoli purkkia ja sekottelin vielä vähän (about desin tai pari) maitoa joukkoon, että sain mukavan nestemäistä juotavaa.

Ja that's it. Tästä tuli mulle kaks annosta, joista toisen vedin iltapalaksi, ja toisen laitoin jääkaappiin odottamaan aamua.

Maku on aivan ihana, tässä tulee esiin kaikkien ainesten parhaat puolet: banaanin pehmeys, kiivin raikkaus (ilman, että se halkaisee kitalakeni) ja skyrrin   -    no, skyrrimäisyys. : D 

Makoista maanantaita teille kaikille! ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti