Tilaustyöt

Nanti tekee tilaustyönä osaamisensa mukaan koruja, ompelutöitä, askartelutöitä, maalauksia yms...
Voin myös esimerkiksi korjata rikki menneen korusi tai tehdä uuden omista materiaaleistasi.

Ota yhteyttä sähköpostilla: nantinposti@gmail.com tai lähetä viesti oikeassa sivumarginaalissa olevalla lomakkeella.


Nanti ei tee tilauksesta (vaikka niitä blogissa näkyisikin) leipomuksia, saippuoita, ihonhoitotuotteita tms. elintarvikkeisiin ja hygieniatuotteisiin lukeutuvia juttuja. Niiden myymiseen tarvitsisi jonkinnäköisen luvan, eikä sellaista Nantilla ole.

Tilaustuotteiden hintoja on vaikea arvioida näin etukäteen, koska se riippuu aina siitä, millaisia materiaaleja käytetään ja kuinka paljon. Yleensä hinnat ovat kuitenkin samaa luokkaa kuin kaupassa.
Sovimme hinnan aina yhdessä, ja jos sinulla on jokin budjetti, ilmoita se heti alussa. Näin voin tehdä sinulle ehdotuksen hinnan perusteella.  (: 
Kun olemme päässeet sopimukseen tuotteesta ja hinnasta, alan valmistaa toivomaasi ja postitan sen, kun se on valmis. Tekoajasta ja postituksesta ilmoittelen sähköpostilla. Voin myös lähettää kuvia töistä tekovaiheessa ja valmiina. (:

Yhteenvetona, tilaustöiden tekeminen on aina henkilökohtaista, ja mitä tahansa haluatkin, voit ottaa rohkeasti yhteyttä sähköpostilla. (:

HUOM! Julkaisen tilaustöistä kuvia blogissa, Nantin facebook-sivuilla, joskus omalla henkilökohtaisella facebook-tunnuksellani sekä tulevaisuudessa kokoan töistäni portfolion. Jollet halua tilaamaasi kuvattavan näissä palvelimissa, ilmoitathan siitä! Tilaustyönä tekemäni tuotteet ovat minulle tärkeää taidonnäytettä, ja sen vuoksi kuvaan niitäkin.
En koskaan julkaise mitään tilaajan henkilötietoja.


Esimerkkejä mahdollisista tilaustöistä:

Metallilankakoristeet
UnisiepparitKaikennäköiset korut myös eritysimateriaalista

Paperiaskartelut, kuten pienet sisustustaulut
Pienet ompelutyöt: pipot, hameet, kassit ym.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti