Info

Hei!
Tervetuloa Nantin blogiin! (:

Tällä sivulla kerron hieman itsestäni, koruiluistani ja muusta.

Ihan ensiksi mainitsen sähköpostiosoitteeni, johon voit laittaa viestiä aiheesta kuin aiheesta, milloin tahansa. Siis: Nantinposti@gmail.com
Sinne voi lähettää palautetta, postaustoiveita, kritiikkiä, kysymyksiä, omia juttuja ja ihan mitä mieleen pälkähtää. (:
Nanti?


Nantin "emä", Nata, eli minä, olen parikymppinen kotirouva, joka unelmoi työstä kirjoittamisen ja käsitöiden parissa.

Poikani on kolmisen vuotta vanha, ja hän on elämäni keskipiste. Siksi blogissani on myös paljon lapsille sopivia askarteluja ja leipomista.
Perheeseemme kuuluu myös rakennusmies, lemmikki-kakadu Iita ja pupu-Pähkinä.
Asumme Oulussa liian pienessä kerrostaloasunnossa ja yritämme piristää arkea hyvällä ruoalla ja kävelylenkeillä, joilla ihaillaan ja kadehditaan muiden asumuksia ja suunnitellaan lottovoittoa.

Nanti-alteregoni hyppää ohjaimiin aina välillä, ja on jatkuvasti ainakin takaraivossa huutelemassa. Rakastan värejä ja iloisuutta. Tykkään pienestä epäjärjestyksestä ja hälinästä ympärilläni. Kuvaan paljon ja epäammattimaisesti hassujakin asioita. Elämänfilosofianani on olla blondi - siis autuaan tietämätön, naiivi ja iloinen. Vaihdan alituiseen sohvan ja sängyn paikkaa ja olen tyytyväinen viikon.

Blogini on minulle paikka, missä saan heittäytyä ikuiseen hymymereen ja unohtaa kaikki arjen murheet. Voin löytää kauniita asioita ihan siitä omasta elämästäni, tulen paremmalle mielelle, ja toivottavasti saan jonkun muunkin hymyilemään. (:
Nantin korut:


Koruistani tulee kertoa sen verran, että käytän usein hopeoitua metallia ja  melko sekalaista valikoimaa helmiä. Minulla ei ole tapana hirveästi perehtyä materiaaleihin, tai tehdä koruja siltä pohjalta. Teen koruja kauneuden vuoksi, koristeeksi.

Edellämainitusta syystä koruni eivät sovi nikkeliallergikoille. Jos jokin kaupassa oleva koru on tehty nikkelittömästä metallista, pyrin ilmoittamaan sen korun tiedoissa. "Nikkelitön" ei tarkoita samaa kuin "aito", eli yleensä metallit ovat silloinkin vain hopeoituja.


Jos sinulla on nikkeliallergia, ja haluat ostaa kaupastani korvakorut, voin vaihtaa niihin nikkelittömät koukut. Usein Sterlinghopeasta tehdyt. Ne maksavat kuitenkin paljon enemmän kuin koukut, joita yleensä käytän ja pyydän tästä toimenpiteestä 1€ lisämaksun korun hintaan. Korujen postitus voi myös viivästyä, jos minulla ei ole sopivia koukkuja kotona varastossa.

Jos haluat muita koruja (kuten kaulakorun, rannekorun tms) nikkelittömänä/aidosta hopeasta, ota minuun yhteyttä sähköpostilla. (katso Tilaustyöt-sivu) En voi muokata valmiita koruja, mutta voin tehdä tilauksestasi kokonaan uuden korun tarpeidesi mukaan. Huomaathan kuitenkin, että hopea maksaa paljon enemmän, kuin hopeoidut materiaalit, ja näin ollen joudun pyytämään niistä koruista paljon korkeamman hinnan, etukäteen maksettuna.


Tiedotan sinulle, mistä kaupasta ja miten paljon materiaaleja joudun ostamaan, ja sovitaan sitten hinta. Et ole velvollinen ostamaan mitään, ennen kuin olemme sopineet siitä erikseen. Kysele siis ihmeessä, jos siltä tuntuu.


HUOM!
Hopeointi kuluu pois! Korujen, joissa on käytetty hopeoitua/värjättyä metallia, väri siis muuttuu, useimmiten kuparinsävyiseksi tai vain tummemmaksi. Tämän lisäksi joidenkin helmien väri voi myös muuttua.
Tämä ikävää tapahtumaa voi viivästyttää kun muistaa ottaa korut pois suihkussa, saunassa, nukkuessa yms tilanteissa. Kaikki hankaus, kosteus ja muu ärsytys kuluttaa korua.


Ei kaikki ole kultaa, mikä kiiltää. Mutta kaikki mikä kiiltää, on kaunista.Muut käsityöt ja hommat:

Korujen lisäksi harrastan kaikennäköistä askartelua erilaisista materiaaleista. Tykkään kokeilla uutta ja kertoa kokemukseni sitten muille, tänne blogiin. Minulle voi siis ehdottaa kiinnostavia menetelmiä, materiaaleja tai aiheita kokeiltavaksi.
Olen harrastanut piirtämistä koko ikäni, ja maalausta pari vuotta. Maalaan silloin tällöin akryyliväreillä tauluja, kun tarpeellinen ispiraatio ilmenee.

Kädentaitojen lisäksi blogissani esiintyy ihan perusarkeani, elämää perheellisenä parikymppisenä hupsuna mutsina. Tykkään miellyttää, ja myös blogi on osittain sillä pohjalla; toteutan siis oikein mielelläni toiveita ja kokeilen jos mitäkin puolestasi. Minua saa haastaa olemaan fiksumpi, kauniimpi, taitavampi tai avoimempi!2 kommenttia:

  1. Hei mielenkiintoista, sinunkin miehesi on rakennusmies! :D Sama täällä.. (:

    VastaaPoista