perjantai 11. lokakuuta 2013

Koeajo: Biozell Color mask

Tuumasin jotta vaalea tukka on liian tylsä, kuten yleensä. Tuoreessa muistissa on kuitenkin punaisesta vaalentaminen, ja tietoisuus siitä, että mihin tahansa väriin päädynkin, sen on oltava uusi viimeistään puolen vuoden kuluttua. Näin viisastuneena päätin, että pidän kuontaloni vaaleana, ja säikäyttelen sävytteillä itseni hereille.

Uuden ajatusmallin omistajana kaappasin kaupan hyllyltä kiinnostavan tuotteen. Kestää 6-8 pesua, helppo käyttää ja minulle vielä kokeilematon sävy! Mikä parempata?

Valintani on siis sävynimeä mandariini kantava Biozell Professionalin tuote, jota saanee suurimmasta osasta marketteja ja anttiloita kautta maan. Purkissa on sävytettä, joka samalla hoitaa. On olemassa myös hoitoaineita, jotka sävyttävät, ja ajattelin kirjoitustavan perusteella tämän olevan pääasiassa sävyte, ei hoitoaine. 
Käyttö on helppoa: levitä kuivaan tukkaan, anna vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele. Koko väriaines on yhdessä purkissa, eli mitään ei tarvitse sekoitella eikä mikään räjähdä. Tuubista tuleva aines tuntuu hoitoaineelta, se on nestemäistä, paksuhkoa ja nätisti levittyvää. Tuoksukin on miellyttävämpi ja laimeampi...

...joskin niin on värjäystuloskin, hieman. Sain ruutata melkein koko purkillisen päähäni nähdäkseni sitä olevan kaikkialla, muttei sitä ilmeisesti siltikään ollut. Luultavasti vika on minussa, ei niinkään värissä. Syy voi löytyä myös blondatusta tukasta, johon ei aina muut sävyt sitten kunnolla tartukaan. 
Jokatapauksessa, hiuksiin jäi vaaleampia kohtia sinne tänne.
( Tosin näin kevyellä sävytteellä ei haittaa, vaikka tulos olisi ailahteleva, koska tätähän voi (?) heti laittaa uudelleen.. )

Kuvissa vähän huonommin näkyy se, miten juuri ei värjääntynyt ollenkaan.
Olen saanut valituksia siitä, miten kuvistani aina puuttuu puoli päätä, ja nyt huomasin sen itsekin, vaan onneksi siellä yhdessä kuvassa on hitunen pään päätäkin, joskaan siitäkään ei juurta näe etutukan takaa:


Tumman juurikasvuni en odottanutkaan värjääntyvän, mutta sen lisäksi juureen jäi ikävästi esille vähän blondattua tukkaa. Nyt siis kolmen sentin liukuvärjäys juuressa, tervetuloa muotioikuksi. (:
Tässäkin on kyse varmimmin omasta avuttomuudestani juurien värjäyksessä. Ette tiedä, kuinka monta kertaa saan tehdä uusiksi juurien vaalentamisenkin, kun tummia läiskiä on pää täynnä... : D

Kaikkien valittelujen jälkeen vannon, että ostan tätä tuotetta uudelleen ja uudelleen ja eri sävyissäkin kenties. Tämä lienee hyvä väri vaikkapa hiusten latvojen sävyttämisessä tai kun haluaa vähän puhtia värjättyyn tukkaan. Sävyjä oli meidän anttilassa tämän lisäksi ainakin punaista, hopeaa ja.... mustaa?.. ja muutamaa muutakin... Mahdollisesti... : D
Purkin hinta on 10€ paikkeilla, ja tämä yksi puteli riitti siis minulle hyvin (sekoitettavia väriaineita joudun käyttämään aina kaksin kappalein yhdellä värjäyskerralla) ja vähän jäi ylikin.


Jos mielessäsi on jokin uusi testattava tuote, liittyen kauneuteen, kotiin, koruihin tai mihin tahansa, vinkkaa! 
Olen saanut hyvää palautetta näistä postauksista, ja teen niitä hyvin mielelläni lisää! (:

3 kommenttia:

 1. Kauanko meni ennenkuin tuo kului pois?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://nantilaa.blogspot.fi/2013/10/ajattelin-blondata-haalistuneen.html tässä näkyy, miltä näytti n. 1½ viikon kuluttua. Haalistunut, mutta sävyä vielä jäljellä.
   Nyt on ollut etutukassa oranssi neljä viikkoa ja ihan pikkasen on pigmenttiä jäljellä, joka pitänee blondata pois..

   Poista
  2. Tuli virhe, siis kolme viikkoa on nyt ollut viimeisin värjäys päässä. (:

   Poista