torstai 29. marraskuuta 2012

Tunnustuksia

Olen lähiaikoina saanut kaksi ihanaa tunnustusta, jotka ajattelin laittaa tähän samaan syssyyn toteutettuna. (: Tunnustuksia on ihana saada, niistä tulee todella hyvä mieli ja onnellinen olo, kiitos paljon tunnustusten jakajille! (:


Tässä ensimmäinen, Sunshine Award, jonka sain ihanalta Korallilta. Kiitos Koralli!! (:


Tunnustuksen yhteydessä toivotaan kerrottavan nämä asiat itsestään:

Lempinumero
7. Mitään hajua ei ole siitä, miksi, mutta seiska on onnennumeroni, ja lempinumeroni. 

Alkoholiton suosikkijuoma:
Kahvijuomat. Tykkään erilaisista kahvidrinkeistä, ja tekisin niitä mielellään itsekin aina, jos vain olisi resursseja. Espressokeitin on kuitenkin vielä hankkimatta..

Lempieläin:
Vaikea sanoa.. Varmaankin Norsu. Keräilen kaikkea norsu-aiheisia koriste-esineitä, tauluja ja juttuja. Tämä juontaa varmaan hindulaisuuden Ganesha-jumalaan. Olen ollut kiinnostunut hindulaisuudesta ja uskonnon jumalista siitä saakka, kun intialaisessa ravintolassa minun kerrottiin muistutavan yhtä heistä kun olin noin 10 vuotias.
Lemmikikseni haluaisin kuitenkin ihan vain kissan, joskaan sitä en voi saada, kun mieheni on allerginen. Haaveena se kuitenkin on, jos jollain tapaa vielä onnistuisi..

Facebook vai twitter:
Facebookia käytän enemmän. Twitterissä en ole käyttänyt henkilökohtaista profiiliani pitkiin pitkiin aikoihin. Twiittaan toisinaan Nantin profiilissa. Jos molemmissa palveluissa löytyisi sama, oma sosiaalinen verkostoni, käyttäisin mielummin luultavasti Twitteria, ihan vain jotta voisin sanoa twiittaavani. Se on söpö sana, ja niin edistyksellisen amerikkalainen. : D

Intohimo:
Nauttiminen. Elämä ilman iloa ja hymyä ei ole elämistä lainkaan, näin ajattelen. (: Haluan nauttia joka hetkestä täysillä, ja teen asioita jotka minua kiinnostavat ja joita todella haluan tehdä. Jos minusta tuntuu siltä, että tarvitsen jonkin aikaa laiskottelua, sallin sen itselleni, ja jos taas tuntuu siltä, että tarvitsen hulinaa, lähden sitä etsimään. Kuuntelen kroppaani ja mieltäni, ja teen niille sopivia asioita, siitä nautin, ja sitä nautintoa himoitsen. (:

Suosikki viikonpäivä:
En osaa sanoa. Ei ole varsinaisesti suosikkia.. Jollain viikolla odotan viikonloppua ja perheen yhteistä aikaa kuin kuuta nousevaa, ja joinain viikkoina nautin eniten siitä maanantaista, kun saan olla rauhassa yksin kotona. 

Suosikki kukka:
Narsissit. 

Lempiväri:
Pinkki on varmaan se kaikista miellyttävin. Sellainen herttainen, utuinen, vaalea vaaleanpunainen, joskin tykkään myös räiskyvästä ja huutavasti pinkistä. Väri vain miellyttää silmää. (:

Lukemista:
Luen useimmiten vain lehtiä. Naistenlehdet, urheilulehdet, käsityölehdet, tietolehdet.. Näistä saan tarvittavan uuden tiedon annokseni yleensä. (:
Suurin osa lukemistani kirjoista on tietokirjoja, jotka käsittelevät käsitöitä, psykologiaa tai yhteiskuntaa.
Jos tapaan kirjastossa jonkun oikein hyvänkuuloisen romaanin, lainaan sen ja luen jos jaksan. Viimeksi luin kirjan Regina Rask : Jouluihminen, joka oli mieleeni. Tietysti, olihan kirjassa paljon sitä joulua ja somistamista, josta olen kiinnostunut. (:Toisen tunnustuksen sain ihanalta Korustelua-blogin Jaanalta. Kiitos paljon Jaana! (:


Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi myös tarkoittaa suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa.

Tunnustuksen säännöt:
1.Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle.
2. Valitse viisi blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa. 
3. Toivo, että ihmiset joille jätit tunnustuksen antavat sen eteenpäin.Ajattelin antaa näitä tunnustuksia eteenpäin yhteisesti viidelle eri blogille. Halusin löytää itsekin jotain uutta luettavaa. Etsin Blogilistalta blogeja, joilla on alle 200 lukijaa, ja joita itse halusin alkaa seuraamaan, ja annan tunnustukset nyt heille. (:

Kirsema. Kauniita koruja, muistuttaa kovasti myös omiani. (:
Pirpan korut. Aivan uskomattomia helmitöitä! Tällaista haluaisin osata itsekin tehdä. (:
Jane leikkii tulella. Jane Myrskyn kauniita lamppuhelmiä, kiinnostava ja innostava tekniikka. (:
Knitten Mitten. Pirteitä, raikkaita, kauniita ja ihania ompeleita. Itselleni ajankohtainen, uusi aihe (:
Beauty Wings. Lifestyle blogi, jossa kivoja kuvia (itselleni tutuista paikoistakin) ja taitava kirjoittaja. Mukava lukea. (:

Nämä blogit siis löysin, ja heille tunnustukset haluan jakaa. Jokainen näistä blogeista on mielestäni ansainnut molemmat tunnustukset. (:


Kun tässä Liebster-tunnustuksen aihepiirissä nyt ollaan, voisin vinkata teille kaikille osoitteen, josta löytää hyviä, uusia blogeja. Blogilistan uutuudet-sivulla on listattuna tuohon palveluun lisättyjä uusia blogeja. Sieltä löydän usein paljon seuraamisen arvoisia blogeja, joilla ei vielä ole paljon lukijoita. Jokainen meistä bloggaajista tietää, millaista aikanaan oli aloittaa, ja miltä tuntui saada ne ensimmäiset lukijat ja vierailijat. (;
Nämä blogit ovat yleensä vasta aloitettuja, ja siten pääsee myös blogin elämään kiinni alusta asti, ja seuraamaan itse bloggaajan varttumista. (:
Kannattaa tsekata tuo sivu aina silloin tällöin, ties millaisia aarteita sieltä löydät! (:

1 kommentti: