torstai 13. helmikuuta 2014

Koeajo: Henna PROseries Cream (kulmaväri)

Bongasin jostain halpakaupasta alle kolmen euron kestovärin kulmille ja ripsille. Enempiä miettimättä otin sen matkaan. En ollut koskaan aiemmin värjännyt kulmia itse, värjäyksessäkin olen käynyt vain kerran eläessäni. Olen aina haikaillut kuitenkin sitä värjäystä, että kulmat olisivat paremman näköiset ilman meikkiäkin eikä sitä kynää tarvisi tunkata naamaan niin paljon meikatessakaan. 
Vähän jännittyneenä lähin kokeileen, onnistunko värjäämään koko naaman ruskeaksi.Tällaiset kulmat ja ripset siis ennen värjäystä. 

Ja tässä itse väri vaikuttumassa. (Päätin kokeilla laimein odotuksin myös ripsien värjäystä samalla, vaikka kulmat ovat pääasia..)


Näissä kuvissa värjäystulos heti pestyäni värin pois. Epäsymmetriset kulmakarvat = epäsymmetriset kulmakarvat. Harmillista.. Ajelin teininä koko kulmat pois, eivätkä ne enää kasva täysinmitoin takaisin. 
Yllättynyt olin ripsistä. Ne ottivat kivasti väriä ja ovat näkyvämmät. Nice. 


Jä tässä kuva viikko värjäyksen jälkeen (vähän nypin taas liikaa.....)

And them all...Pitää sanoa, että värjäys oli helpompaa kuin odotin. Taas minua oli peloteltu turhaan. 
Väriä ei tarttunut ollenkaan sinne, mihin sitä ei pitänyt tarttua, kun levitin ennen värjäystä vähän vaseliinia ympäröivälle iholle, ja pyyhin tahrat heti.
Myöskin tämä värin halpa hinta on kiva asia. Värjäystulos on melkolailla juuri sama kuin aiemmin ammattilaisen käsittelyssä ollessani, samoin kuin kestävyys. 
Siis ei valittamista. (:


1 kommentti:

  1. Ostin ite kanssa tänään tätä, ja piti heti googlettaa mielipiteitä tästä uskaltaako kokeilla :) Oli sen verran halpaa.

    VastaaPoista