torstai 9. tammikuuta 2014

Ideapaja-arvontaOsallistuaksesi sinun täytyy kertoa, mitä tahdot.
Mikä olisi hyvä aihe blogissa pidettäville teemaviikoille? Mistä haluaisit lukea enemmän? Mikä aihe on sinusta turha? Miltä kantilta haluaisit minun jotain asiaa tarkastelevan? Onko mielessäsi jokin tietty asia, mitä minun pitäisi tutkia?

Arvonnassa palkintona on vapaavalintainen koru Nantin kaupasta. Arvon satunnaisia voittajia (vastauksista riippumatta) kolme.


(Arvonta on osa vuoden 2014 uutta blogiosuutta, ideapajaa. Käy tutustumassa uuteen välilehteen, jonne voit jättää ideoitasi milloin tahansa myös arvonnan jälkeen niin kauan, kun ideapaja-sivu on pystyssä. Parhaille ideoijille saatan antaa palautetta esimerkiksi lahjakorttien muodossa!)

Osallistuaksesi nyt tähän ideapaja-arvontaan ilmoita minulle
-nimimerkkisi
-sähköpostiosoitteesi
-ideasi! 
yritä kirjoittaa ainakin yksi kokonainen lause toivomuksestasi

Osallistu
-kommentilla tähän tekstiin
-sähköpostilla osoitteeseen nantinposti@gmail.com
tai
- viestillä vasemmassa sivumarginaalissa olevalla viestilomakkeella

!HUOM! Älä osallistu arvontaan Ideapaja-sivulla!

Osallistu arvontaan viimeistään 31.1.2014.

8 kommenttia:

 1. Voisi olla kiva, jos ois väriteemaviikkoja. Esimerkiksi, kun on oranssi viikko/viikkoja, sulla olis oranssiin väriin liittyviä ruoka-, koru-, kosmetiikka- ja/tai sisustuspostauksia.

  Henna73
  lof73(at)mbnet.fi

  VastaaPoista
 2. Jokin testiviikko olisi kiva eli kirjoittaisit jotain pientä joka päivä jostain tuotteesta(voi olla kosmetiikka tai ihan mitä vaan)
  eekku80
  eekku80@netti.fi

  VastaaPoista
 3. Oijoi, mukava arvonta :) Tykkäisin itse, että olisi enemmän käsityöjuttuja esillä :) Tekstiä voisi myös olla kivojen kuvien kaverina enemmänkin, lukisin enemmänkin mielellään kuulumisiasi.

  Sanna P
  kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 4. kierrätyskorujen teosta tms "vaihtoehto"askartelusta olis kiva lukea (näin kaverillani sellaisen juomatölkin renkaista tehdyn iltalaukun.. vähänkö oli hieno, jotain tälläisten esittelyjä?)
  maison@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Käsityöjuttuja kaipaan minäkin enemmän :)
  Testiviikot kuulostaa myös kivalta idealta.

  mewamili@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kiitos kivasta blogista. Minua kiinnostavat eritoten koru-postaukset, sillä itsekin koruja harrastuspohjalta teen. Kuvat ovat minun makuun ehkä vähän turhan isokokoisia. Pienempi tai jotenkin en tiedä "tyylitellympi" muoto voisi toimia tuomaan uutta ilmettä?

  Titteli Tuure
  isontalonpoikii@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Arvonnassa mukana. Askarteluohjeita, ohjeistuksia, suosituksia. Blogivinkeistä on kiva inspiroitua itsekin tekemään itsekin koruja ja muita!
  marianna1@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Tykkään eniten korupostauksista. Mun mielestä ois hauska, jos tekisit teemaviikon, jossa on aiheena tv-sarjat tai kirjat tai ehkä joku peli. Ja tekisit sitten koruja niistä inspiroituneena. Ois kiva nähdä myös tutoriaaleja.

  Yue
  hanna-soini(ät)hotmail.com

  VastaaPoista