keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kauppa auki!

Huhhuh! Nantin kaupan uudistamisessa olikin isompi homma, kuin aluksi ajattelin. No, ensin en meinannut jaksaa aloittaa, ja nyt olen kuvannut ja kirjoitellut tuotteita jo pitkän aikaa, että sivulla olisi edes jotain sisältöä.. Nyt kauppa on sitten avattu, siellä on vanhoja tuttuja tuotteita ja pari uuttakin mukana, uudet hinnat, jotka perustuvat koruissa käytettyjen materiaalien ja korun valmistamiseen kuluneen ajan määrään, sekä erilainen lajittelu. Nyt kaikki korut löytyvät samasta kohtaa, tekstiilit toisesta ja kaikki muut tuotteet kolmannesta osastosta. Tämä toivottavasti helpottaa tuotenumeroiden, varaamisen ja tilaamisen toteuttamista. (:
Kaikkia tuotteita en vieläkään saanut kauppaan lisättyä, mutta valikoima laajenee hiljattain, lupaan. (:

Muistattehan, että ensiviikon lopulla arvonnassa on jaossa myös 5€ etuseteleitä kaupalle..? Kannattaa siis käydä katselemassa, mitä tuolla voitolla sieltä tilaisi.. (;

Tässä vähän makusteltavaa kaupan valikoimista:

3 kommenttia:

 1. Sinun korusi on hinnoiteltu aivan poskettoman alakanttiin! Vaikkakin olet amatööri hommassa, tulisi noilla korujen hinnoilla olla jotain tekemistä todellisuuden kanssa, sillä myymällä käsityötä noin naurettavilla hinnoilla, alennat käsintekemisen arvoa muiltakin tekijöiltä. Voit aivan huoleti kertoa nykyiset myyntisummasi kolmella neljällä, eikä hinta silti ole käsintehdystä paha. Alakanttiin hinnoittelu myös kielii, ettei tekijä arvosta omaa tuotettaan, mikä voi jopa vähentää ostajia! Saatko noilla hinnoilla edes materiaaleja katettua? Netissä on paljon hinnoittelulaskureita, tässä yksi: http://www.beading-software.com/blog/free-stuff/jewelry-pricing-calculator-software/. Tutustu myös muiden tekijöiden hintoihin ja koita vetää yhtenäistä linjaa, toki taitotasosi huomioiden. Onnea kauppaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Olen pohtinut tätä aihetta paljon. Olen yrittänyt arvottaa koruni realistisesti omien taitojeni ja käytettyjen materiaalien mukaan. Käytän erityisen halpoja materiaaleja, joten siten koruille ei tule paljon arvoa. Voi olla, että hinnat ovat alakanttiin arvioidut, ja ymmärrän huolesi muiden käsityöläisten puolesta. Olen ajatellut asiaa myös siltä kantilta, mutta pohdin, että koruni ovat oikein hinnoitellut kun ottaa huomioon materiaalien laadun, tekijän nimekkyyden ja taidot, ja näissä kaikissa kategorioissa olen "pohjalla". Saan hinnoillani materiaalit katettua ja hyvän tekijänkorvauksenkin päälle, vaikkei minulla myyntiä rutkasti olekaan.
   Kiitos kommentistasi, tutustun laskuriin ja pyrin hinnoittelemaan teokseni todenmukaisemmin. (:

   Poista
 2. Ihan älyttömän mukavan oloinen blogi sulla! Taidan lisätä suosikeihin, seurailla jonkin aikaa sitä kautta ja lopulta ehkäpä liittyä lukijaksi. :-)

  Käy ihmeessä kurkkaamassa myös mun ja liity, jos nappaa.

  http://kaikkiaskeleet.blogspot.fi/

  VastaaPoista