torstai 13. maaliskuuta 2014

Keittiöviikko: Burritot



Meillä on tapana perjantaisin tehdä jotain herkkuruokaa, helppoa ja hyvää, viikonlopun alkamisen kunniaksi. 
Kun tässä mietin, mitä huomenna tekisin, muistelen menneitä viikkoja.
Tein muutama viikko sitten elämäni ensimmäistä kertaa burritoja. Ihan vain omasta päästä.
Tässä siis suuntaa-antava ohje niihin perjantaiherkkuihin, ehkä pitäisi taas huomenna kokeilla uudestaan?

Paistelin eka jauhelihaa ja lisäsin mukaan kebabia.

Humpsautin sekaan vielä pakkasesta maissia ja sipulia ja hetken päästä tuoretta paprikaa.

Ja sekoittelin joukoon valmista tacokastiketta.

Laitoin täytettä tortillalevyille...

..käärin ja päällystin juustolla. (cheddar olis varmaan parempaa, kuin käyttämäni arkijuusto)


Täytettä riitti koko paketilliseen tortillalevyjä, eli kahdeksan nyyttiä tuli.
Käytin ne sitten uunissa, muistaakseni 175-200 asteessa, niin kauan että juustot sulivat. 

Burritot sopii tarjoilla raikkaan, kevyen vihreän salaatin kanssa.

Ja voin sannoo, että hyvvää oli! Ja erityisen helppoa! 
Eli täydellinen herkkuruoka huomiseksi perjantaiksi. (;



3 kommenttia:

  1. Enpä olekkaan koskaan uunissa tehny vois testata

    VastaaPoista
  2. Ehkäpä seuraavalla kerralla kokeilen minäkin tuota.

    VastaaPoista
  3. Kannattaa joo kokeilla! (: Teen nykyään mieluummin näitä kuin perinteisiä tortilloja, ei tarvii sotkea niin paljoa astioita ja häslätä sen täyttämisen kanssa...

    VastaaPoista