tiistai 14. toukokuuta 2013

Palmikoita

Tiedättekö mikä on kesällä ihanaa? Kun saa siirtyä työskentelemään parvekkeelle!
Vielä ei olla ihan kesäisissä lämpöasteissa, mutta melko lähellä, ja kun hetken äskettäin aurinko paistoi, siirsin itseni kirjoittelemaan raittiiseen ulkoilmaan. On vapauttavaa! Vaikka aurinko katosi jo, jäin tähän hommiin, ja vetäisin vain hupparin päälle. Kahvikin lämmittää kivasti. (:

Toinen kesäinen juttu on palmikot, siis letit. Niin hiuksissa, kuin koruissakin:

Äidille äitienpäivälahjaksi tein ensimmäisen palmikointini. 

Ja toisen tein samointein innostuttuani, vähemmillä langoilla. Ensimmäisessä on siis yhdeksän helmilankaa, tässä kuusi.

Ja tässä molemmat vertailtavaksi.

Ensimmäisestä tuli liian lyhyt... 

..ja toisesta pitkä! : D Äiti aikoi lisätä koruun lukon ja ketjun, jotta se varmasti pysyy kiinni. Tämän pidemmän muokkaan sopivan pituiseksi, kunhan jaksan... (:


Pituus ei muodostunut ongelmaksi, kun tein korut pelkästä metallilangasta, ilman helmiä. Helpompi mitata, ja muuttaa jälkeenkinpäin lyhyemmäksi.

Sormuskin langasta syntyi, mutta sen päättelemiseen pitää keksiä joku kiva juttu, ettei hirveä lankamytty paina sormeen.

Haluatteko ohjeen palmikkokorun tekoon? Kuvailin jo yhden, ja meinasin sen nyt laittaa, mutta kuvat olivat huonosti onnistuneita eikä niitä ollut tarpeeksi..

Ja vielä toinen kysymys, nimittäin mitä ihanaa ja ihastuttavaa haluaisitte arvontapalkinnoksi seuraavaksi? Pian starttaa Nantin 1-vuotissynttäreiden kunniaksi arvonta, ja olen pohtinut pääni puhki sopivan palkinnon keksimiseksi.. Ja vielä, haluaisitteko useita erillisiä palkintoja, joiden arvontoihin osallistutaan "erikseen", vai yhden ison jättipotin, ja muutamia etuseteleitä kauppaan, niin ettei tarvitse miettiä, minkä paketin arvontaan osallistuisi?

Olen oikein oikein kiitollinen mielipiteistänne. (:

1 kommentti:

  1. Vau, tulipas hienoja palmikkoja. Siis kaikista, sormuskin on hauska, voisko ne langanpäät kiertää vaikka pieniksi spiraaleiksi, sopiskohan se sormuksen henkeen? Ja ne spiraalit tietenkin yläpuolelle koristeeksi. Silloin ei jäisi ikäviä 'klönttejä' painamaan sormea.

    VastaaPoista