torstai 5. heinäkuuta 2012

Rakkautta rakkautta vaan


Päässä on jokunen kuukausi sitten pyörinyt ajatus metallilangan taivuttamisesta tekstin muotoon.. Se jäi kuitenkin hetkeksi taka-alalle, kunnes eilen selailin erästä kirjastosta lainaamaani kirjaa, jossa oli  tehty tähän tapaan korvakorut. 
Aloin sitten hahmottelemaan sanoja, ja päätin omistaa ensimmäisen kokeiluni rakkaudelle. R-kirjain tuntui hankalalta tehdä, joten käänsin sanan englanniksi, ja aloin hommiin. (:



 Tein sanan violetista metallilangasta, ja keräilin sitten samansävyisiä helmiä ympärille.









 Nämä helmet ovat sitten vaikeita kuvata! Sävy ei millään osu kohdilleen. Tässä kuvassa helmet näyttävät enemmän punaisilta, kuin ovatkaan..

Tässä taas liian sinisiltä. 
Eli helmien oikea väri on jotain siltä väliltä...

No, violettia joka tapauksessa. (:
Kauppaa varten pitää yrittää vielä muutama kuva napata, että sävyn saisi siihen oikein.

Huomasitteko muuten, että blogiin on tullut pari sivua lisää? 
Tilaustyöt-sivulla on ohjeita tilaustöiden tilaamiseen. Teksti on siellä melko epäselvää, ja yritänkin korjailla sen pian. Näppäimistöni ei ole ollut oikein hyvässä terässä viimeaikoina..
Nantin linkit-sivulla taas keräilen linkkejä vähän joka asiasta. Myöhemmin tulee varmaankin linkit käyttämistäni kaupoista ja sivustoista ja muita hyödyllisiä juttuja.. Nyt sieltä kuitenkin löytyy kaikki Nantin tekemät ohjeet. Niitä kannattaa katsella, ja toivoa lisää, jos jostain ohjeita haluaisi! (:



Rakkauden täyteistä torstaita kaikille! (:



4 kommenttia:

 1. Hieno Rakkaus-koru. Mä olen taivuttanut vain yksittäisiä kirjaimijä, mutta ei sanoja. Tämä on hauskaa tapa ilmaista itseään. T.) Koralli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (: On tosiaan, vois tehdä vaikka ihan mielialakoruja. Ja nimikorujakin tällätavalla on kiva tehdä. (:

   Poista
 2. Oijoi miten kaunis koru! (: Onko näiden taivuttaminen vaikeaakin? Alkoi itseä kiinnostamaan hirmuisesti... (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (: Ei oo kovin vaikeaa. Kannattaa ensin hahmotella teksti paperille, ja sit vaikka sen päällä vääntää. Jigiäkin voi varmaan käyttää apuna, jos siitä tykkää. (:

   Poista